WALLCOVERS

Groot, Groter, Groots…. Uitpakken met wallcovers

Ontdek de veelzijdigheid van Airtex wandbekleding, ontworpen voor gebruik binnenshuis en ideaal voor het vernieuwen van muren in huis en het verfraaien van zakelijke omgevingen zoals kantoren, ziekenhuizen, restaurants en winkels. Airtex staat bekend om zijn krasbestendigheid, eenvoudige reiniging en brandvertragende eigenschappen, waardoor het bijzonder geschikt is voor commerciële ruimtes.

Met Airtex is vrijwel elke afbeelding mogelijk, waardoor het perfect is voor het afdrukken van gepersonaliseerd fotobehang. Wij gebruiken hoogwaardig vliesbehang van Fotobehangen, dat speciaal voor Airtex als één naadloos stuk wordt geleverd. Of het nu gaat om kleine of grote afmetingen, wij kunnen Airtex behang op maat maken, passend bij de kwaliteit van de foto en in elke gewenste grootte produceren.

Voor naadloze afwerking zonder zichtbare naden raden wij Airtex behang aan voor kleine afmetingen, ideaal voor gepersonaliseerde wanden. Ook voor strakke, professionele uitstralingen in bedrijfsruimtes is Airtex een uitstekende keuze.

Heb je een eigen foto die je op Airtex wilt laten drukken? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen graag bij het realiseren van jouw ideeën voor unieke en inspirerende wandbekleding.

  • Naadloze wandbekleding, tot 4,94 x 20 meter uit één stuk
  • Brandvertragend, dus geschikt voor openbare ruimtes
  • Dankzij grijze achterkant schijnt de ondergrond niet door
  • Vuil- en waterafstotend, dus makkelijk schoon te maken

Project uitgelicht:

Woonzorg centrum Flora, Almere
Wij werken regelmatig voor Memo Live, hier ‘camoufleren’ wij de PG afdeling, om het voor de bewoners gezelliger te maken,.