Over ons

In den beginne…

Mijn carrière in deze branche begon bij Marek Reclame in Huizen, waar ik alle basisprincipes van het vak heb geleerd. Daarna heb ik bij Konnex Reclamebelettering in Naarden gewerkt, een klein familiebedrijf waar ik als enige personeelslid de vrijheid kreeg om zowel te ontwerpen als te printen. Dit heeft me geleerd zelfstandig te werken en creatieve oplossingen te vinden, zelfs in mijn eentje. Ik heb hier ook mijn eerste wrapcursus gevolgd, wat mijn kennis van folies heeft vergroot en me meer ervaring heeft opgeleverd in verschillende montagemethoden.Mijn carrière in deze branche begon bij Marek Reclame in Huizen, waar ik alle basisprincipes van het vak heb geleerd. Daarna heb ik bij Konnex Reclame belettering in Naarden gewerkt, een klein familiebedrijf waar ik als enige personeelslid de vrijheid kreeg om zowel te ontwerpen als te printen. Dit heeft me geleerd zelfstandig te werken en creatieve oplossingen te vinden, zelfs in mijn eentje. Ik heb hier ook mijn eerste wrapcursus gevolgd, wat mijn kennis van folies heeft vergroot en me meer ervaring heeft opgeleverd in verschillende montagemethoden.

Na mijn tijd bij Konnex Reclamebelettering in Naarden, heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld bij Sign en Meer in Diemen, waar ik opnieuw als enige werkte. Hier heb ik mijn kennis met name op het gebied van ontwerpen, printen, planning en klantcontact uitgebreid. Mijn uitgebreide ervaring in het gehele proces, van ontwerp tot productie en montage, geeft me een voorsprong op anderen. Ik ben bekend met de nuances en weet wat wel en niet werkt met folies, wat ik al in het ontwerp- en productieproces kan integreren.

Uiteindelijk heb ik besloten om volledig zelfstandig te gaan werken. Sinds meer dan 3 jaar geniet ik enorm van mijn werk als zelfstandige. Het samenwerken met betrouwbare partners zoals Signamigos en Application Partners heeft mijn netwerk en kennis verbreed. Het is een prachtig vak en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Na jaren van hard werken en door het hele land te rijden met mijn auto als kantoor, is mijn droom eindelijk werkelijkheid geworden. Ik heb nu mijn eigen montage werkplaats.

Met trots hebben we duizenden tevreden klanten bediend. Onze onwrikbare passie voor de wrap- en signmarkt vormt de drijvende kracht achter al onze activiteiten, van het ontwerpproces tot het aanbrengen van wraps en stickers van de allerhoogste kwaliteit.

Met meer dan 18 jaar ervaring en uitgebreide vakkennis, staan we klaar om u te voorzien van deskundige montage van diverse elementen, waaronder beletteringen, raamfolies, wallcoverings, carwraps en interieurwraps.

Brede kennis

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we bedreven in ons vak. Met deskundigheid en professionaliteit streven we altijd naar het beste resultaat.

Groot netwerk

Dankzij ons uitgebreide netwerk van leveranciers en monteurs kunnen wij altijd snel schakelen.

Service

Wij garanderen een hoogwaardige service en streven uitsluitend naar tevreden klanten.

Betrouwbaar

Als uw betrouwbare partner hechten wij grote waarde aan eerlijkheid, zowel in ons advies als in onze prijzen.