PLAKWERK

Of het nu aankomt op DTP, Productie of montage, door mijn jarenlange ervaring op dit gebied en het begeleiden en organiseren van projecten.
Deze van het prille begin tot een goed einde te brengen.

Ik ben multi-inzetbaar. Zowel op freelance/inhuur basis als volledige projectbegeleiding, of het nu is van een klus van mijzelf of consultatie en begeleiding van uw eigen klus, neem contact met mij op.

Meubelwrappers - keukenwrap

Voor mijn zusteronderneming Meubelwrappers mochten wij laatst een complete keukenwrap uitvoeren in betonlook.

Carwrap Full Orange

Een complete carwrap, van wit naar oranje

Tafelwrap

Complete tafelwrap in zwaar pvc, stoot en krasvast.

FREELANCE

Meer dan 15 jaar werkervaring op het gebied, van DTP, productie tot montage. Volledige projectbegeleiding van start to finish.

Alles begint met het juist inmeten van uw project, om vervolgens een uitgewerkt plan te maken in DTP/vormgeving en prepress om alles in orde te maken voor het print/plot proces.

Welke materialen zijn waarvoor geschikt? Welke toepassing werkt het beste, hoe behandel ik het materiaal of het te plakken oppervlak? Alle kennis is aanwezig, folie kent geen geheimen meer.

 

  • Monomeer/Polymeer plakken
  • Partialwraps, Fleetmarking, Carwraps
  • Raamfolie Etched-glass als Clearview prints
  • Zon/warmte/ UV werende folie exterior als interior, Veiligheidsfilm, maar ook ramen tinten van een auto.
  • Peesframes, Airtex.

PRODUCTIE

Begeleiding nodig in uw productie? Hulp nodig vanwege uitval personeel?
Kennis van Printen, Plotten, Gerber Edge, Lamineren.

 

PLAKWERK

Begeleiding nodig in uw productie? Hulp nodig vanwege uitval personeel?
Kennis van Printen, Plotten, Gerber Edge, Lamineren.

 

CARWRAPS

Folie kent geen geheimen meer.

 

Gallerij

Niet alle foto’s die gemaakt worden kunnen door mij geplaatst worden, ik respecteer u en uw klanten wanneer ik op freelance basis word ingehuurd. Hieronder vind u enkele persoonlijke projecten.

Ik word ingezet op de meest uiteenlopende klussen. Zowel voor mijn eigen projecten waarin ik de kennis en ervaring uit mijn arbeidsverleden gebruik, om samen met u uw klus tot een high-end resultaat te brengen.

Of het nu gaat om plakken met vinyl, raamfolies of bijvoorbeeld airtex. in de afgelopen +/- 15 jaar heb ik alles wel een beetje in handen gehad. Vaak werd ik van begin tot eind ingezet, van dtp tot productie tot plaatsing van het product. Ik weet dus precies hoe bepaalde klussen aangepakt moeten worden van “Start to Finish”.

Tinten/ Wrappen/ Peesframes monteren of Airtex behang, zowel zelfstandig als inhuurbasis, neem contact met mij op voor de mogelijkheden

Belettering

Cars & Carwraps

Raamfolie

MEUBELS