LOGO's & HUISSTIJLEN

Bent u een startende ondernemer die een logo nodig heeft? Of wellicht een bestaand bedrijf die een make-over wenst? Zowel logo als huisstijl kunnen door mij worden uitgedacht en ontwikkeld worden, ik denk met u mee en weet wat er nodig is voor uw merk!

Gewoon Doen schoonmaakservice

Voor deze jonge en frisse startup, heb ik zowel hun Logo als Huisstijl (Patronen, visitekaartje, ordermappen, iconen) Als wel de gehele website aan mogen pakken, dames succes!

gewoondoen-schoon.nl

Ontwerpstudio Buitenleven

Een keer helemaal uit mijn ‘comfortzone’ voor een oude vriendin en tevens buurvrouw haar nieuw logo mogen ontwerpen, voor haar nieuwe tuinen ontwerpstudio.

 

Indigenous by Nature

Indigenous by Nature, De webwinkel voor natuurproducten uit de amazone, zusterbedrijf van Detox by Nature.

indigenous-bynature.com

Detox by Nature

Detox by Nature, een bedrijf wat zich bezig houd met alle soorten heling vanuit de natuur! “Straight outta Jungle!” Zij geven o.a. workshops in sjamanistische healings. Hiervoor heb ik eigenlijk alles aangepakt evenals voor het zusterbedrijf Indigenous by Nature.

detoxbynature.com

Gebr. van der Hulst

Gebr. van der Hulst, wat heb ik hier eigenlijk niet gedaan kan je beter vragen, Logo, Huisstijl, Bestickering van gevel en bussen, Doeken, Borden, Pennen, Offertemappen, Flyers en ga zo maar door!

Dokter Plexiglas

Dokter Plexiglas, van logo tot bestickering en ook enkele animaties.

Meubelwrappers

Voor een nieuw bedrijf van mijzelf en mijn vriend en compagnon Frans, Het logo, Huisstijl en website gedaan.

meubelwrappers.nl

LOGo & HUISSTIJL

Meer dan 15 jaar werkervaring op het gebied, van DTP, Ontwerp en illustratie. Ik denk met u mee en probeer uw idee te visualiseren.

Bent u een startende ondernemer die een logo nodig heeft? Of wellicht een bestaand bedrijf die een make-over wenst? Zowel logo als huisstijl kunnen door mij worden uitgedacht en ontwikkeld worden, ik denk met u mee en weet wat er nodig is voor uw merk!

SCHETSFASE

Altijd begin ik met een schets, deze begint op papier, hierna volgen 2 uitgewerkte varianten, volledig digitaal, hier zijn meerdere ontwerpen en dus keuzes voor u mogelijk.

PRODUCTIEFASE

Hierna zal ik met grote zorg en aandacht uw logo verder gaan ontwikkelen. Er zijn ten alle tijden aanpassingen mogelijk en ik zal continu met u blijven communiceren over de vorderingen.

HUISSTIJL

Indien gewenst kunnen wij hierna gaan werken aan uw persoonlijke huisstijl, welke hierna gemakkelijk te gebruiken is voor de rest van uw reclame uitingen.

Gallerij

Neem een kijkje in mijn afgeronde projecten, als u op het logo clickt/tapt zal er een betere afbeelding zichtbaar zijn.

 

Hieronder kunt u zien wat ik zoal gemaakt heb, zowel logo’s als diverse huisstijlen als uitingen hiervan. 

Dit is slechts een selectie van wat ik recent zoal gedaan heb. Ook werk ik veel als freelancer en dan kan je niet altijd laten zien wat je zoal doet aangezien dit niet direct mijn eigen klanten zijn. Dit geld natuurl;ijk ook voor het werk wat ik in de afgelopen jaren voor werkgevers heb gedaan.

U kunt er van uit gaan dat ik bekend ben met de meest uiteenlopende klussen. Denk ook aan:

Drukwerk:

  • Flyers
  • Offertemappen
  • Visitekaartjes

Signwerk:

  • Gevelreclame
  • Autobelettering / Carwraps
  • Borden / Vlaggen 
  • Andere reclame uitingen..

 

 

Logo’s in Full color

Logo’s monochroom