GLASFOLIE

Last van de zon?

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw bedrijf te beschermen tegen ongewenste warmte en tegelijkertijd te besparen op uw energiekosten? Zonwerende raamfolie biedt de ideale oplossing. Deze speciaal ontworpen folie houdt tijdens zonnige dagen de warmte buiten, terwijl het natuurlijke licht behouden blijft.

 

Reflecterende zonwerende raamfolie

Reflecterende zonwerende raamfolie staat ook bekend als spiegelfolie vanwege zijn opvallende reflecterende uiterlijk. Deze folie is voorzien van een metalen coating die zonlicht en warmte terugkaatst voordat ze het glas kunnen binnendringen. Het voornaamste voordeel van reflecterende raamfolie is de uitstekende warmtewering, waardoor binnenruimtes aangenaam koel blijven. Daarnaast biedt het ook overdag privacy, omdat het moeilijker wordt om van buiten naar binnen te kijken.

Neutrale zonwerende raamfolie

Neutrale zonwerende raamfolie is zorgvuldig ontworpen om zonlicht en warmte af te weren, terwijl het esthetische karakter van het gebouw behouden blijft. In tegenstelling tot reflecterende folie heeft neutrale raamfolie een subtiele uitstraling en behoudt het de natuurlijke schoonheid van de ramen. Hoewel neutrale raamfolie mogelijk iets minder effectief is in het weren van zonlicht, biedt het nog steeds aanzienlijke bescherming tegen warmte en vermindert het de behoefte aan kunstmatige koeling.

Wilt u uw bedrijf beschermen tegen warmte en energiekosten besparen? Ontdek vandaag nog de voordelen van zonwerende raamfolie en neem contact met ons op voor meer informatie!

 

De voordelen van zonwerende folie

  • temperatuurdaling van vijf tot acht graden in de zomer
  • energiebesparing: in 2,5 jaar verdient u uw investering in raamfolie terug
  • bijna volledige afbreking infraroodstraling en ultraviolet licht
  • duurzaamheid van circa 20 jaar

  Project uitgelicht:

  VT Wonen Beurs 2023
  Entree VT Wonen beurs 2023, voorzien van opkomende zon in geel gekleurde raamfolie.