DTP DESIGN VORMGEVEN ILLUSTREREN

De kracht van creatie… starten met een blank canvas…
Geinspireerd door uw idee, uw droom, uw verbeelding?
Vanuit helemaal niets uw wensen visueel maken, dat is mijn passie!

Of dit nu gaat om een logo, huisstijl, website, animatie, 3d mockup
of een totaal pakket voor uw project? Ik zoek voor u, de best mogelijke oplossing voor uw idee, van begin tot eind een zo mooi mogelijk resultaat.

Gewoon Doen schoonmaakservice

Voor deze jonge en frisse startup, heb ik zowel hun Logo als Huisstijl (Patronen, visitekaartje, ordermappen, iconen) Als wel de gehele website aan mogen pakken, dames succes!

gewoondoen-schoon.nl

Ontwerpstudio Buitenleven

Een keer helemaal uit mijn ‘comfortzone’ voor een oude vriendin en tevens buurvrouw haar nieuw logo mogen ontwerpen, voor haar nieuwe tuinen ontwerpstudio.

 

Indigenous by Nature

Indigenous by Nature, De webwinkel voor natuurproducten uit de amazone, zusterbedrijf van Detox by Nature.

indigenous-bynature.com

Detox by Nature

Detox by Nature, een bedrijf wat zich bezig houd met alle soorten heling vanuit de natuur! “Straight outta Jungle!” Zij geven o.a. workshops in sjamanistische healings. Hiervoor heb ik eigenlijk alles aangepakt evenals voor het zusterbedrijf Indigenous by Nature.

detoxbynature.com

Gebr. van der Hulst

Gebr. van der Hulst, wat heb ik hier eigenlijk niet gedaan kan je beter vragen, Logo, Huisstijl, Bestickering van gevel en bussen, Doeken, Borden, Pennen, Offertemappen, Flyers en ga zo maar door!

Dokter Plexiglas

Dokter Plexiglas, van logo tot bestickering en ook enkele animaties.

Meubelwrappers

Voor een nieuw bedrijf van mijzelf en mijn vriend en compagnon Frans, Het logo, Huisstijl en website gedaan.

meubelwrappers.nl

CMYK of RGB

CMYK of RGB? Het is allebei mogelijk, ik zorg er voor dat de juiste kleuren bij de juiste toepassing gebruikt worden.

Door mijn jarenlange ervaring als printspecialist/signmaker heb ik geruime kennis van het gebruik van kleuren in ontwerpen van drukwerk en sign. Eigenlijk alles wat geprint, gedrukt, gestanst of gerild word.

Vector of Raster based

 • Logo’s, Huisstijl
 • Drukwerk, Print en signwerk
 • Illustraties, Icons
 • Tshirt designs
 • Websites
 • Animaties / 3d mockup
 • Presentaties

GALLERIJ

Hier zijn enkele recente projecten van mij te zien. Voor sommige opdrachten geldt dat ik ze niet mag vertonen omdat deze op freelance basis gemaakt zijn.

Of het nu gaat om een logo ontwerp, uw huisstijl updaten, illustratie of andere dtp opdrachten. Ik kan met meerdere software pakketten prima uit de voeten.

 

 • Adobe Photoshop
 • Adobe Illustrator
 • Adobe Premiere pro
 • Adobe After Effects
 • Cinema4d
 • WordPress

Logo design

Bent u een startende ondernemer die een logo nodig heeft? Of wellicht een bestaand bedrijf die een make-over wenst? Zowel logo als huisstijl kunnen door mij worden uitgedacht en ontwikkeld worden, ik denk met u mee en weet wat er nodig is voor uw merk!

Illustraties

Of het nu gaat om illustraties voor bijvoorbeeld handleidingen, tshirts, stickers of ander materiaal. Alles is mogelijk zowel in vector, digitaal gerasterd of traditioneel. Ook kunt u voor iconen of patronen bij mij terecht.

Animaties

Een simpele animatie om uw logo of brand eruit te laten springen? Een videoclip of uitleg animatie? Middels verschillende software en kennis kan ik uw idee animeren. Zowel in 2d als in 3d helemaal naar uw wensen.

 

Webdesign

Een bijpassende website nodig? Hulp nodig bij het bouwen van uw website, ik heb inmiddels veel ervaring met WordPress en gedeelte CSS, visueel kan ik uw website op maat maken naar uw huisstijl en branding.